Wall of Art x Heja Livet by Beata Cervin - Heja Livet

HEJA LIVET X WALL OF ART X BEATA CERVIN

Wall of Art x Heja Livet by Beata Cervin

En limiterad kollektion prints inspirerad av kvinnhälsa.

NÄR: Dec 2020
VAD: Limiterad kollektion prints och redaktionellt innehåll
KONCEPT: Heja Livet
PARTNER: Wall of Art
FOTOGRAF: Beata Cervin

HEJA LIVET PRODUCTION: * Konceptutveckling * Projektledning

BEHOV
På olika sätt har vi, Heja Livet, öppnat upp till dialog och möten kring kvinnohälsa genom att sätta strålkastaren rakt på det tabubelagda, ibland obekväma, men så självklara. Detta har vi gjort under namnet Hysteria och2019 släppte vi en kollektion prints från fotograf Sara Bille som vi lanserade med Karin Lundström, som målade en stor livmoder på restaurang Taverna Brillos fönster mitt i centrala Stockholm.


VÅR LÖSNING
Även i år vill vi lyfta kvinnohälsa på ett kreativt sätt och presenterar därför en limiterad kollektion prints skapade av Beata Cervin!

Beata Cervin är fotograf, både till yrket och som person. Bilder och processen kring ett motiv är hennes största intresse och det som gör henne till en lycklig person.

“Min uppmärksamhet dras till allt färgstarkt, människor, miljöer, objekt, och det är även så jag skulle beskriva mitt bildmaner. Tillsammans med Heja Livet har jag skapat fyra stycken motiv som alla symboliserar kvinnor och deras hälsa. Jag har gjort det på mitt sätt, med hjälp av starka färger, kvinnor och en touch av humor.”

RESULTAT
I december 2020 släpper vi kollektionen på Wall of Art, företaget där passion för konst och inredning möts i en kurerad kollektion av posters skapade av framtidens konstnärer. Kollektionen innehåller 4 prints, i storlek 50×70 cm.