Om heja livet - Heja Livet

Om Heja Livet

Heja Livet föddes hösten 2014 ur nyfikenheten av att se vad som händer när vi samlar kvinnor i ett gemensamt rum. Det som skapades blev något större, något som kom att förändra människors liv. Med värderingar som bottnar i systerskap, tillit och öppenhet engagerar och skapar Heja Livet sammanhang för kvinnor.

Vi är ett socialt nätverk, ett supportforum och en kommunikationsplattform, som behandlar och förmedlar inom kategorier som psykisk hälsa och ohälsa, privatekonomi, kvinnohälsa, jämställdhet, miljö och relationer med mera. Vi lyfter aktivt kvinnor i olika skeden i livet, bryter tabun och värnar om ett sunt klimat kvinnor emellan; från den enskilda individen till ett större samhällsperspektiv.

Om oss

GRUNDARNA: CARRO LEVY & EMELY CRONA STENBERG

Ett betongbarn från Stockholm och en wild child från Höllviken möttes på en PR-byrå år 2011. Det klickade direkt. Med bådas förkärlek för det skrivna ordet, intresset för det visuella språket och en stark vilja att vara nytänkande inom kommunikation är referenserna och uppdragen i bagaget många.
Den långa bakgrunden inom PR, marknad och kommunikation har resulterat i konceptutvecklingar, lanseringar, strategier och samarbeten med bland andra Prime Wine Group, ELLE-galan, Lindex, Paradiset Matmarknad, Spendrups, Odd Molly, El Taco Truck och HBO Nordic med flera. Carro och Emely grundade Heja Livet AB 2017 och arbetade heltid med Heja Livet fram till 2023, då de överlämnade stafettpinnen till Solvor Øksnes.

2023 – NEW BEGINNINGS – NY VD, SOLVOR ØKSNES


Jag har sedan länge önskat ett forum där man kan träffa andra i samma situation när livet händer. När du behöver någon som fattar. På riktigt.
Jag hittade först detta i Heja Livet och det kändes som ett hem. Jag har nu tagit över stafettpinnen från Carro och Emely, en enorm tillit och otroligt spännande uppgift som jag vill säga har varit ett stort livsval för mig. Jag kommer göra mitt yttersta för att fortsätta driva Heja Livet i den bästa anda och växa systerskapet som redan är så starkt! Jag har drivit stora varumärken inom FMCG och jobbat med strategi, innovation, kommunikation och influencer marketing som brand-och marketing manager. Nu är jag redo för att ta mig an Heja Livet!