Tänkonomi event - Heja Livet

Tänkonomi event

24 OKT 2019, STOCKHOLM

VILL DU OCKSÅ LEVA ETT RIKARE LIV? 

Det vill vi. I våras lanserade vi vår webbserie TÄNKONOMI som gett dig verktyg till att skapa en tryggare och ekonomiskt hållbar vardag för dig och din familj. Vi har fått lära oss psykologin bakom varför vi konsumerar när vi borde spara med Elin Helander, göra en budget med Frida Bratt, nybörjartips till att börja investera med Johanna Kull och hur du får pengar över med enkla konkreta tips med Sandra Bourbon. Vill du lära dig ännu mer så är detta något du inte vill missa!

Kom på event

Tisdag 12 nov bjuder vi in till TÄNKONOMI event tillsammans med Prisjakt för att ge Dig mer motivation och driv till hållbart sparande och konsumerande! Till vår hjälp har vi fantastiska spar- och ekonomiexperterna Sandra Bourbon (Framtidsfeministen), Tove Zander (Swedbank) och Monica Sjödin (Minova), och Andra Farhad (Börshajen) som kommer leda en panel med alla föreläsare.

Emma Cedell från Prisjakt är också på plats och avslutningsvis har du möjlighet att gå på speed-dating med alla experter för att få personliga tips och råd!

Välkommen på en kväll för att få inspirationen att förbättrar Din ekonomi idag och för ert framtida jag! 

/Carro & Emely

(Biljetter utsålda)

Stort tack till vår samarbetspartner Prisjakt