Samarbete med Trygga Barnen - Heja Livet

Samarbete med Trygga Barnen

26 JAN 2020, STOCKHOLM

Heja Livet börjar samarbeta med Trygga Barnen

Under Januari, Februari och Mars kommer vi på Heja Livet att stötta Trygga Barnen ideellt med kraften från vårt nätverk.

Trygga Barnen är till för dig och dom som växer upp i en familj med missbruksproblematik – alkohol, droger, spel etc. Du som är mellan 7 år och upp till 25 år kan kontakta Trygga Barnen oavsett vilka tankar du än bär på.

Du är välkommen precis som du är oavsett om du har funktionsvariationer, vilket kön du känner dig som eller din sexuella läggning. Oavsett vart du kommer ifrån eller vilken religion du tillhör. Även du som närstående eller anhörig med misstankar, kan alltid höra av dig för att få information och råd framåt.

Beroende är en sjukdom och det är bara personen själv som kan bestämma sig för att söka hjälp och på så sätt bli mottaglig för den.

Att du som anhörig bär på skam och skuld på grund utav en familjemedlem som missbrukar är vanligt, men heller ingenting du ska behöva leva med.

Det är inte din uppgift att läka din förälder, syskon eller partner, du ska fokusera på att läka dig själv! Att få ventilera om de känslor man bär på med personer som verkligen förstår, är en läkande kraft.

Det är därför Trygga Barnen finns.

Trygga Barnen finns där för att lyssna, peppa och stötta i rätt riktning. Visionen är att alla barn ska få det stöd och trygghet de har rätt till – Du är inte ensam och det finns alltid hopp och hjälp att få!

Gör så här om du vill kontakta Trygga Barnen:

Via telefon/sms dagtid – 070 477 79 10

Mail – kontakt@tryggabarnen.org

Chatt via Snapchat – Användarnamn Tryggabarnen

Instagram – @tryggabarnen

Öppettider Måndag-fredag kl. 9-17 & 20-22.

Trygga Barnen finns utspritt över hela Sverige med bas i Stockholm, klicka på länken nedan för att se vart du kan möta just din Trygga Hjälte. Alla hjältar har tystnadsplikt och du har möjlighet att vara helt anonym – Kom ihåg att inga problem är för små eller för stora.

https://tryggabarnen.org/vara-trygga-hjaltar