Ny ambassadör inom brottmål – Anna Ekvall - Heja Livet

Ny ambassadör inom brottmål – Anna Ekvall

10 FEB 2021, STOCKHOLM

Vi är glada att presentera senaste tillskottet i Womanhood-familjen – Anna Ekvall – ambassadör inom Brottmål!

Här finns mer info om Womanhood-konceptet: https://www.hejalivet.com/womanhood . Anna Ekvall andas, äter och sover barnens rätt i samhället. Hon blev ”Barnadvokaten” med hela svenska folket när hon 2018 röstades fram till Folkets val i Expressens och Swedavias omröstning och porträtterad i ”Welcome to my homwtown” på Arlanda flygplats. Sedan dess hälsar

Behöver du hjälp?

Hör av dig till Anna helt kostnadsfritt inom frågor som rör:

  • Brottmål (målsägandebiträde samt särskild företrädare för barn)
  • LVU
  • Migration

Du når henne via mail på fragaanna@hejalivet.com

Vem är Anna Ekvall?
Anna startade Advokat Ekvall AB år 2017 efter flera år på Juristhuset Henning Sjöström och är specialiserad på att företräda såväl barn som vuxna brottsoffer som målsägandebiträde samt barn & unga som särskild företrädare. Under åren har Anna fått särskild erfarenhet av att företräda mödrar som bor med sina barn på skyddade boenden i hela Sverige och företräder sedan många år både barn & vuxna som ansöker om asyl eller andra uppehållstillstånd i Sverige. Varmt välkommen Anna Ekvall till Heja Livet Womanhood!

Mer om Anna här:
Hemsida –
http://www.advokatekvall.se/
Instagram –
@barnadvokaten

Anna går som advokat under sekretess och får inte föra något vidare. Det är enbart hon som kommer att läsa och hantera mailen som är framtagen enbart för Heja Livet och dess medlemmar. Hon svarar på frågor helt ideellt för Heja Livets medlemmar i mån av tid och har självklart tystnadsplikt.