Mikaela Aare till Heja Livet Womanhood - Heja Livet

Mikaela Aare till Heja Livet Womanhood

13 NOV 2020, STOCKHOLM

Idag kan vi stolt presentera vårt senaste tillskott i Heja Livet Womanhood: Mikaela Aare – För er som vill läsa mer om vad konceptet innebär, gå in på www.hejalivet.com/womanhood

Mikaela kommer vara verksam och hjälpa er medlemmar, helt ideellt med frågor som rör:

  • Utbildning/Studier
  • Karriärsbyte mitt i livet
  • Rekryteringsfrågor
  • Jobbsök & Processen inom detta

För att ni ska lära känna henne lite närmre, så låter vi Mikaela berätta med egna ord om vem hon är och vad just hon tror om framtidens arbetsliv.

Varmt välkommen till oss på Heja Livet Mikaela!

Om du vill komma i kontakt med Mikaela med frågor som rör jobb, maila henne henne då på hej@vagledningsverkstan.com.

Viktigt att komma ihåg! Heja Livet Womanhood är ett helt ideellt initativ och våra ambasadörer ställer upp utan arvode med sin privata tid, dessa svarar då i mån av tid.

Jag tror på karriärbegreppet som något som är meningsfulla för individen (och något som kan förändras längs med vägen).”

MIKAELA AARE

Vem är du?
Jag heter Mikaela Aare, är utbildad Studie-och yrkesvägledare och driver mitt företag Vägledningsverkstan STHLM sedan 2016. Har en bakgrund inom rekrytering och drivs av att göra något annorlunda. Det har lett mig till att bygga en digital karriärplattform, pitcha för Gary Vaynerchuk och nörda ner mig i sociala medier. Vill inspirera människor att våga gå sin egen väg i karriären samtidigt som att mitt driv baseras på idén att vi alla är mer än en jobbtitel och att det är möjligt att ha flera karriärer samtidigt.

Vad tror du om framtidens arbetsliv?
Jag tror på att individens ansvar (på gott och ont) för sin egen utveckling kommer att öka, att sättet vi ser på rekrytering, CV och jobbintervjuer kommer behöva förändras för att hänga med i den digitala utvecklingen. Att skills/kompetenser kommer vara viktigare än yrkestitlar (och att samma person kan vara entreprenör, student och anställd om vartannat). Jag även på organisationsstrukturer där kompetensutveckling är en självklar del och där intraprenörer kan växa och att egenskaper som kreativitet, innovationstänk, nyfikenhet och förmåga att ställa om. Jag tror på karriärbegreppet som något som är meningsfulla för individen (och något som kan förändras längs med vägen).