Love your breasts - Heja Livet

HEJA LIVET X LINDEX

Love your breasts

En kampanj för att hylla bröst.

NÄR: Juni 2021
VAD: Redaktionellt innehåll och en porträttserie
KONCEPT: Heja Livet
PARTNER: Lindex
FOTOGRAF: Yasmina Tahé

HEJA LIVET PRODUCTION: * Konceptutveckling * Projektledning * Utveckling av content * Produktionsledning

BEHOV
Efter önskemål från sina kunder, har Lindex som ett första steg tagit fram en BH-modell i större kupstorlekar än vad som tidigare erbjudits, för att göra sina underkläder mer tillgängliga och stärka deras arbete för inkludering och kroppspositivism.

För andra gången samarbetar Lindex med Heja Livet för att nå önskad målgrupp med sina budskap.

VÅR LÖSNING
Heja Livet gör tillsammans med Lindex en gemensam kampanj, Love Your Breasts, för att visa Lindex nya BH i större kupstorlek. Det är en porträttserie där vi lyfter kvinnor med story byst som även får dela med sig av sin historia och sina upplevelser kring detta ämne.

Modellerna hittas via nätverket på Facebook, som får skicka en ansökan till oss. Porträtten kommer fotograferas av grymma fotografen Yasmina Tahé. Kampanjen visas upp i Heja Livets forum och i Lindex kanaler.

RESULTAT
Av flera ansökningar väljs tre kvinnor ut – Johanna, Sarah och Malou! Alla fotades i Lindex showroom och resultatet blev tre vackra naturliga och inkluderande bilder på respektive ambassadör. Varje ambassadör ställde även upp på ärliga, genuina intervjuer som kommunicerades i Heja Livets kanaler Facebook och Instagram, samt i Lindex kanal Instagram.

”Tillsammans med Heja Livet har vi skapat flertal kampanjer med fantastiskt engagemang.

Lindex står liksom Heja Livet för att inspirera, inkludera och stärka alla kvinnor, så dessa samarbeten är otroligt viktiga för oss.

Vi får så mycket positiva kommentarer och responsen är fantastisk.”

Jessica Eriksson, PR Executive, Lindex

Foto Yasmine Tahé