Jobba i Heja Livet - Heja Livet

Jobba i Heja Livet

STOCKHOLM

🍒Är Du vår nya ”Heja Livet-kreatör?”🍒

Nu söker Heja Livet dig som vill ta sig an att utveckla kreativt innehöll som skrivande, foto och film, webutveckling, samt lite moderering och driva Heja Livet varumärket och vår fantastiska community framåt.

Vi söker dig som känner du dig kreativ, nyfiken och innovativ i ditt tänkande och gillar att inspirera genom digitalt skapande! Är du passionerad för teman som självutveckling, jämställdhet, kvinnohälsa, relationer, privatekonomi, psykisk hälsa och ohälsa, miljö och hållbarhet med mera, och önskar vara med att driva denna framåtrörelse dagligen så passar Heja Livet för dig.

Vi är en plats för drömmar, stöd och inspiration. För en öppen dialog med högt i tak utan pekpinnar och förutfattade meningar. En plats som ska handla om allt här i livet. Det vackra och det fula.

Det vara ett deltidsjobb/freelance uppdrag med arvode, upp till dig.

Tjänsten är flexibel och kan anpassas efter dina behov men vi uppskattar att det krävs cirka 1-2 timmar i snitt per dag. Med tiden kan tjänsten utökas allteftersom du växer in i rollen. Värdefullt är tidigare erfarenhet av foto/film och redigering, webbutveckling (front end och UX), intresse för skrivande, samt bra kännedom till sociala medier.

Om du trivs med att träffa spännande kvinnor och vill vara med och styrka vår engagerande community så är detta en perfekt roll för dig <3

Är detta du eller någon du känner?

Skriv lite om dig själv, gärna ditt CV och evt portfolio/hemsida/instagram till info@hejalivet.com så vi ser fram emot att höra från dig!

Vi tar emot söknader löpande, men hoppas att stänga innan början av maj. Skriv till mig, Solvor på infomejlen om du har frågor! Heja!