Heja Livet x Tankeboken - Heja Livet

HEJA LIVET X TANKEBOKEN

Heja Livet x Tankeboken

Heja Livet x Tankeboken

NÄR: Sep 2010
VAD: Redaktionellt inlägg

SYFTE
Tankeboken är en fyll-i-dagbok som kan hjälpa barn i åldern 7-13 år att stanna upp, fundera och känna efter. Med frågor om vardagen, kompisar, minnen, favoritplatser, framtidsplaner och mycket mer får boken dem att skriva ner sina tankar, drömmar och känslor. Författaren vill ha tips på vart man kan vända sig för att få ut boken till så många barn och ungdomar som möjligt, och vill även ha hjälp med spridning av Tankeboken bland de som jobbar med barn och ungdomar, inom skola, sjukvård, psykisk ohälsa eller hjälporganisationer.

SAMARBETSPARTNER
Tankeboken av Lina Rundgren och formgivare Emelie Björkman.

VÅR LÖSNING
Lina Rundgren skriver ett inlägg på Heja Livet Facebook med info om boken och med en exklusiv rabattkod till Heja Livets medlemmar vid köp av boken.

RESULTAT
Inlägget fick över 700 likes och över 90 kommentarer. Under de tre dagarna som inlägget lång högst upp såldes 222 böcker via deras hemsida med koden heja livet. De kom även i kontakt med flera företag, organisationer och personer som på ett eller annat sätt kunnat hjälpa till i arbetet framåt med att sprida Tankeboken. Lina kom även i kontakt med den fantastiska organisationen Trygga barnen och för några veckor sedan levererades de första Tankeböckerna dit.

Jag sitter här helt chockad och glad över all fin respons!

Lina Rundgren, upphovskvinna “Tankeboken”