Heja Livet x Norstedt - Heja Livet

HEJA LIVET X NORSTEDT

Heja Livet x Norstedt

Heja Livet x Norstedt

NÄR: Nov 2019
VAD: Sponsrat inlägg

BEHOV

Många ägnar sina första fertila liv åt att vara livrädda för att bli med barn, för att plötsligt en dag vara ännu mer rädda för att inte kunna bli gravida. Emma Karling Widsell och Carolina Tristen ville ändra på det, och skrev därför boken “Ditt fertila liv”.

De jobbar som barnmorska respektive fertilitetsläkare och får återkommande frågor kring fertilitet; frågor som ”när är det för sent”, ”kan man kontrollera fertiliteten”? Hur kommer det sig att den här boken om mens och underliv, fertilitet och infertilitet inte redan fanns? Letade man i boklådor och på bibliotek så gapade tomrummet stort och obegripligt där den informativa boken om kvinnans fertilitet skulle stå. Nu är boken här. Från början till slut, fertilitet. Och så infertilitet givetvis.

Emma och Caroline är så enormt glada över att chansen att skriva boken och hoppas att den ska skänka många aha-upplevelser och kloka tankar till kvinnor, unga som gamla! Därför vill de ge Heja Livets medlemmar en exklusiv rabattkod för “Ditt fertila liv”.

SAMARBETSPARTNER
Norstedts förlag med erbjudande på Bokus.com.


VÅR LÖSNING
Författaren Emma Karling Widsell skriver ett inlägg på Heja Livet Facebook med info om boken och länk till exklusiva erbjudandet.

RESULTAT
Boken fick så många köp under dagen tack vare inlägget i Heja Livet, att boken hamnade på nr 3 på Bokus topplista.

Vi har fått så många bra kommentarer och likes på inlägget! Jättekul att detta gav en peak i försäljningen!

Emma Karling Widsell, barnmorska och författare “Ditt fertila liv”