Heja Livet x It’s Pleat - Heja Livet

HEJA LIVET X IT’S PLEAT

Heja Livet x It’s Pleat

Heja Livet introducerar en helt ny mötesplats på H&M’s cafe It’s PLEAT.

NÄR: Februari 2019
VAD: En eventserie
KONCEPT: Heja Livet
HUVUDPARTNER: It’s Pleat

HEJA LIVET PRODUCTION: * Konceptutveckling * Projektledning * Utveckling av content * Produktionsledning * PR * Event * Genomförande av projekt på plats

BEHOV
It’s PLEAT kontaktar Heja Livet och önskar öka varumärkeskännedom på ett inspirerande sätt samt få ökad trafik. I nätverket ser vi även att många idag som är egenföretagare inte har kontor. De saknar en naturlig mötesplats för att kunna jobba och träffa likasinnade. En plats där man kan äta gott, jobba ostört men fortfarande vara mitt i där det händer.

VÅR LÖSNING
Från och med den 12 februari kommer tisdagskvällarna kl 17.00 – 20.00 på Drottninggatan att handla om systerskap, samhörighet och solidaritet. Under parollen Come sit with us kommer det att anordnas mingel, workshops och paneler med inspirerande gästtalare. Avsikten är dels att främja kreativitet och kunskapsutbyte mellan kvinnor men också att bygga gemenskap, och lyfta It’s PLEAT som en inspirerande mötesplats.

RESULTAT
Konceptet startade med ett panelsamtal på temat gemenskap med Susanne Najafi och Sara Wimmercrantz från Backing Minds, Lovette Jallow, Action4Humanity och Tea Malmegård, kock och matinfluencer, med platser som sålde slut direkt.

Sex tisdagar med följande teman; Skriv-kurs med författarna och influencers Flora Wiström och Yrsa Keysendal, socialt entreprenörskap och hur du uppnår dina drömmar med sociala entreprenören, teknikexperten och innovatören Siduri Poli, mediatation och inre hälsa med influencer Josefin Dahlberg, integration och mångfald på arbetsmarknaden med Dea Ahlenius, VD och grundare för Jobbentrén, matentreprenören och kokboksförfattaren Siri Barje samt tech och programmering med Technigo/Tjejer Kodar.

Alla tisdagar kommunicerades i Heja Livets kanaler och kvällarna hade mellan 10-30 stycken deltagare per kväll.