Heja Livet x Isabel Boltenstern - Heja Livet

HEJA LIVET X ISABEL BOLTENSTERN

Heja Livet x Isabel Boltenstern

Heja Livet x Isabel Boltenstern

NÄR: Maj 2020
VAD: Sponsrat inlägg

SYFTE
Isabel Boltenstern har skrivit boken ”Lycka till med resten av ditt liv”, om sina erfarenheter av utmattning, stress och psykisk ohälsa till följd. Det är HON som ska lära sig andas med magen, det är HON som tagga ner ambitionerna, och i denna bok vill Isabel berätta en annan historia. Isabel vill tipsa om boken till Heja Livets målgrupp. 

SAMARBETSPARTNER
Isabel Boltenstern, jobbar med sport-TV och nu aktuell med sin första bok, tillsammans med bokförlaget Mondial.

VÅR LÖSNING
Isabel gör ett inlägg om bakgrunden till sin bok, vad den behandlar och vem den riktar sig på ett mycket personligt sätt. Isabel länkar även till Bokus, där boken kan beställas.

RESULTAT
Inlägget fick nära 3 000 reaktioner och över 270 kommentarer, där merparten skriver att de ska beställa boken. Boken hamnar på plats 1 på Bokustoppen över böcker som sålt bäst för dagen (ej pocket). 

Räckvidd: 116 918

Aktiva medlemmar: 73 107

Trots att jag sett Heja Livets magi som ”vanlig medlem” blev jag överväldigad av responsen min bok fick i gruppen. Dels imponerades jag av hur många som tog sig tid att läsa, kommentera och engagera sig (när vi vanligtvis tillhör en snabbscrollande folk), men också av hur många som förstår vikten av att stötta kvinnliga entreprenörer som försöker bryta mark. Den direkta gemenskapen Heja Livet bjöd på har jag aldrig varit med om någon annanstans.

Isabel Boltenstern, författare