Heja Livet – End of an era. - Heja Livet

Heja Livet – End of an era.

31 MARS 2022, STOCKHOLM

Vi är inne på vårt åttonde år med Heja Livet. En glödande, varm och stundtals brännhet plats på ett annars så kallt Internet. Det var på outforskad mark som vi med nakna fötter tog varandra i handen och hoppade den där dagen för 8 år sedan. Heja Livet har varit både en viskning och ett vrål, Beyonce och Bach på samma gång. En källa till ljus inte bara för er utan även för oss, Emely och Carro.

Som med all eld måste man hålla den vid liv, den behöver syre och därför skriver vi detta inlägg tillsammans idag. Heja Livet har gett oss obeskrivligt mycket, men det har också tagit. Det har tagit enorma mängder med energi och framförallt tid. Vi har levt med detta forum dygnet runt sedan oktober 2014. Vi skulle ljuga om vi säger att det varit enkelt. Men det som skapats kommer för alltid vara något helt otroligt och det kan ingen ta ifrån oss. Vi har älskat resan från början till slut. 

Vi har gett allt till Heja Livet, men nu är det dags att gå vidare. Vi behöver en förändring, och med förändring kommer också ett slut på denna upptäcktsfärd. I alla fall för oss.

Frågan är vad som händer nu? Med Heja Livet och alla 132 000 individer. Vi ber vårt community, och er, om hjälp med vad som ska hända med den plats vi skapat. Vår förhoppning är att den får leva vidare under någon som förstår vilket enormt engagemang, tid och stora omsorg den värld vi byggt upp behöver.

Tack för allt, för er och det vi skapat tillsammans. Utan er, inget vi.
På återseende med all vår värme och kärlek Emely & Carro