Heja Kärleken – volym 2 - Heja Livet

Heja Kärleken – volym 2

8 FEB 2021, STOCKHOLM

Vårt fantastiskt uppskattade koncept Heja Kärleken kommer nu äntligen tillbaka! Vill du hjälpa en anhörig att hitta en partner (kärlek/vänskap) – kolla hit lite extra!

Till alla nya medlemmar och er som behöver en påminnelse föddes konceptet Heja Kärleken när en av våra medlemmar, Mia, hittade en man till sin mamma vid en annan medlem i Heja Livet år 2018. Kort efter det sökte vi i ett annat ärende bilder på kärlekspar i en mer mogen ålder. Resultatet var i princip noll och vi började läsa statistik om hur utbredd ensamheten är i den övre medelåldern.

Den lyckade kärlekshistorien med Mias mamma och dyster statistik fick oss att vilja uppmärksamma kärlek i högre ålder på ett ödmjukt, kittlande och värdigt sätt samtidigt som vi belyser det åldersdiskriminerade samhället.

2019 tog vi hjälp av Er medlemmar och fick in hundratals sökande. Detta resulterade i 8 utvalda, personliga kärleksannonser i Heja Livet – Era mammor och pappor som ni nominerat och skrivit så fint om. Det blev dejter, ny vänskap, massor av värme och fina nya kontakter!

Nu, med snart 124 000 medlemmar, är det dags igen och självklart på ett säkert digitalt sätt. Kanske leder det till en dejt via zoom, en brevvän att diskutera framtiden med eller varför inte en ny telefonkompis? Vi hoppas att de fysiska dejterna får spira i takt med att våren blommar ut!

VILL DU NOMINERA DIN ANHÖRIGA SOM SÖKER SÄLLSKAP?

Skicka en presentation av din kusin, syster, mamma, pappa, moster you name it med bild och tillhörande nominering till varför denna person bör uppmärksammas i Heja Kärlek till info@hejalivet.com, märk ”Heja Kärleken”.

Skicka in nomineringen senast mån 22 feb.

Hjälp oss skapa fjärilar i magen och svaghet i knäna. Vi ser fram emot att få in era ansökningar och dela detta med er inom kort!