Ett år med podcasten Från Vettet! - Heja Livet

Ett år med podcasten Från Vettet!

22 DEC 2021, STOCKHOLM

Under året som gått har vi på Heja Livet haft ett samarbete tillsammans med Mindler – Psykolog online och tio av deras psykologer som vi är otroligt stolta över.

Vi skapade en egen podcast – Från Vettet – i syfte att avstigmatisera psykisk ohälsa och vi ville göra det tillsammans med våra medlemmar!

Vi vill med detta inlägg sammanställa och tacka alla de fantastiskt modiga kvinnor som delat med sig av sina historier i vår podcast Från Vettet.

Vid 10 tillfällen har våra medlemmar fått följa med dessa kvinnor på deras helt olika, personliga resor där vi berört ämnen som Klimatångest, Ofrivillig Barnlöshet, Sorg & Bearbetning, Beroende, Utanförskap, Sociala Medier, Identitet, Imposer Syndrome, Att leva med en diagnos och Våld i nära relationer.

Vi hoppas att du som inte lyssnat på dessa avsnitt kan finna läkning och igenkänning, då syftet varit att påvisa att tillsammans är man mindre ensam.

Världens största och varmaste tack går till Michaela Forni, Anna Sane, Frida Berry Eklund, Josefin Dahlberg, Alice Hollingworth, Vicky Inoue, Angela Bjurud Nakitende, Carolin Solskär, Sofia Larsson och mig själv för att vi lyfte allt som känns men oftast inte syns. 

Alla avsnitt hittar ni här: Från Vettet