Celebrate Change - Heja Livet

Celebrate Change

11 MAJ 2020, STOCKHOLM

Genom historiens gång har ni varit avbildade i både runskrift och oljefärg. Som helgonbilder och Venus symbolik. Bh:ar har bränts i politiska sammanhang och blivit symbol för 70-talets frihet. Ni har synts och omtalats i allt från konst till poesi, låttexter och tidningsrubriker.
Varit föremål för kommersialisering via korsetter, strutar och byglar. Ni ger och ni tar, finns i hundratals färger, former och betyder allt eller absolut ingenting. Men, det vi alla vet är att vi, precis som ni är unika och Boobs – they need our support.

*

I Heja Livet är vi över 116 000 medlemmar, några med och andra utan bröst. Vi, våra kroppar och psyken, går ständig genom livet i en ständig förändring. Vi förändras i med- och motgång, upp- och nedgång, ibland frivilligt och i andra fall, inte alls. Undersökningar visar att nästan 85% av alla kvinnor har fel storlek på sin bh. Det kan ge både fysiska smärtor, men också påfresta det psykiska välmåendet.

Därför är vi stolta att presentera ett nytt koncept tillsammans med vår partner Lindex! Tillsammans kommer vi skapa Celebrate Change; en underklädeskampanj som ger stöd i dubbel bemärkelse och kommer hylla det positiva med förändring.

Genom en porträttserie kommer vi lyfta några i Heja Livet som går eller gått igenom en fysisk förändring, stor som liten; t.ex bröstcancer, åldrande, graviditet, korrigera sitt kön, pigmentfläckar, acne, ärr, tatuering, alopecia m.m. Porträtten kommer tolkas och fotograferas av fantastiska fotografen Linn Hansson.

Resultatet får ni se i juni! Vi ses!