Bli Heja Livet-kreatör - Heja Livet

Bli Heja Livet-kreatör

30 APRIL 2020, STOCKHOLM

2017 höll vi på Heja Livet ett stort event tillsammans med Skillbreak och grundare Matilda Hannäs. Över hundra härliga tjejer samlades för att prova på kreativa skills såsom mönsterdesign, makramé, teckning, läderhantverk och foto. Forskare har sedan en bra tid kunnat konstatera hur positivt hjärnan reagerar när vi lär oss nytt och skapar med våra händer. Som Kurt Vonnegut sa så tänkvärt: ”Att utöva någon konst – oavsett hur illa, gör att själen växer”.

Together med Skillbreak

Skillbreak erbjuder idag workshops inom alltifrån konst, design, skönhet, hälsa, matlagning och odling. Se det som små kreativa äventyr, online eller offline – men alltid live, i realtid.

Under Heja Livets nya ben ”Together” har vi valt att tillsammans med Skillbreak ta fram ett nytt koncept som vi kallar för “Heja Livet Live Sessions”. I Heja Livet finns otroligt många fantastiska personer med olika skills och talanger, och därför tänkte vi till hur vi kan lyfta dem! I tider som dessa är det viktigare än någonsin att vi hittar nya typer av innovativa lösningar att dessutom dela med oss av kreativa kunskaper.

Därför söker vi nu DIG som vill lära ut dina färdigheter till andra via en betald Live Session. Du kan själv välja om du vill hålla en praktisk workshop eller en inspirerande föreläsning.

Läs mer och ansök https://blog.skillbreak.com/2020/04/30/bli-en-heja-livet-kreator/

Vi tar emot ansökningar löpande men för att vara med på premiären behöver du ansöka senast den 14/5.

För frågor – Anna@skillbreak.com eller Info@hejalivet.com