Avsnitt 6 av Från Vettet – Identitet med Alice Hollingworth - Heja Livet

Avsnitt 6 Av Från Vettet – Identitet med Alice Hollingworth

3 AUG 2021, STOCKHOLM

”…jag fattar ingenting, så många frågor och ingen att prata med.. Vad betyder detta? Kommer jag hamna ännu mer utanför? Det är bäst att jag frågar chans på nån kille i klassen som nån slags undanmanöver..
Det här är min historia om att gå från att vara förtvivlad över min läggning till att vara stolt över den.”

I avsnitt #6 av Från Vettet – en podcast av Heja Livet och Mindler – får vi lyssna till Alice Hollingworth. Alice är bland annat en av skaparna till den populära serien ”Tack Gud jag är homo”. Alice berättar om sina känslor kring att komma ut som homosexuell och hur hon jobbat med sitt självförtroende i att vara lesbisk. Mindlers psykolog Susanna Boldizar leder oss igenom identitetsprocessen och dess tre faser, samt ger sina tankar och råd kring detta.
Länk till dagens avsnitt kommer här: https://lnkd.in/ePzFGk4

Stort tack till Philip Montagu-Evans & Puppe Westberg för jingel och Johanna Jingnert för klippning.