Aim 4 the horizon - Heja Livet

HEJA LIVET X ODD MOLLY

Aim 4 the horizon

Med kvinnligt entreprenörskap i fokus siktar vi mot horisonten.

NÄR: September 2018
VAD: En kampanjresa
KONCEPT: Heja Livet
HUVUDPARTNER: Odd Molly
ÖVRIGA PARTNERS: : Oliva och Resursgruppen Ekonomi & Revision

HEJA LIVET PRODUCTION: * Konceptutveckling * Projektledning * Utveckling av content * Produktionsledning * PR * Event

BEHOV
I Heja Livets nätverk finns många med entreprenörsdrömmar, men många saknar dock inspiration och verktyg för att nå sitt mål. Syftet med detta koncept, helt framtaget av Heja Livet Production, att inspirera fler att våga testa sina vingar, och möta sina rädslor.

VÅR LÖSNING
Aim for the Horizon handlar om att främja och lyfta entreprenörskap. Vi vill visa mångfalden bland dagens kvinnor, deras olika karriärer och livsval, samt ge tillbaka till de vi tycker är förebilder och nya makthavarna idag.

I Heja Livet har vi lärt känna Sofie Johansson, skeppare och grundare till Loving Sailing, som är en inspirerande förebild som bryter normen om kvinnor på havet. Under en vecka kastade vi loss och seglade med Sofie och Odd Molly i det adriatiska havet tillsammans med 9 kvinnliga förebilder. Vi ville hylla vår generations förebilder genom att ta över ännu en mansdominerad plats i världen. Havet! Varje dag utmanades gruppen i hjärtefrågor som psykisk hälsa, sårbarhet, kroppsaktivism, ekonomi och hållbarhet. Alla deltagare på plats höll varsin workshop.

RESULTAT
Konceptet Aim for The Horizon och alla deltagares workshop delades i nätverk Heja Livet både på Facebook och på Instagram under en två månaders period, september – oktober 2018.

Konceptet uppmärksammades i press, t ex i Breakit och Resumé. Under resan delade deltagarna konceptet i sina egna kanaler, totalt mer än 600 inlägg i sociala medier (blogg, Instagram, YouTube, Facebook). Räckvidd: Mer än 350 000

Både partners och deltagare var mycket glada över att ha deltagit i detta, med många olika typer av fortsatta samarbeten som resultat.

Utöver att det blev en mycket lyckad kampanj i och med den uppmärksamhet vi fick och relationsbygget med deltagarna, fick vi en kvalitativ undersökning. Jag fick med mig massor av kunskaper och insikter som jag kunde föra med mig internt.

Filippa Orback, marknadschef Odd Molly