Heja Livet x Bukvy - Heja Livet

HEJA LIVET X BUKVY

Heja Livet x Bukvy

Heja Livet x Bukvy

NÄR: April 2020
VAD: Sponsrat inlägg

SYFTE
Väskmärket Bukvy vill återknyta till sina viktiga kärnvärden och kunder som redan känner oss. I och med ett samarbete för två år sedan i Heja Livet fick Bukvy otrolig respons och Bukvy önskar kommunicera i Heja Livet igen, med tanke på extra utmanade tider detta år.

SAMARBETSPARTNER
Bukvy grundades i Stockholm av två barndomsvänner som tillsammans drömde om den perfekta väskan. En väska som kan bäras vid alla tillfällen, anpassas efter behov och hålla saker och ting på sin plats. Bukvy erbjuder idag väskor skapade ur en mix av smart funktion och estetik – väskor som stöttar en minimalistisk livsstil i rörelse. Alla väskor är tillverkade för hand och etiskt producerade i Europa av hållbara material.

VÅR LÖSNING
Bukvy gör ett samarbete med Heja Livet, och berättar om vad som hänt sedan sista samarbetet för två år sedan. En mycket generös rabatt ges till medlemmarna på en väska, och medlemmar kan även tävla om en väska genom att kommentera i kommentarsfältet.

RESULTAT
Inlägget fick nära 1 000 reaktioner och över 1 000 kommentarer (tävlande) i tävlingen. 

Räckvidd: 115 313

Aktiva medlemmar: 76 875

Vi har för andra gången haft ett underbart samarbete med Heja Livet. Genom gruppens engagemang upplever vi att vi som småföretagare når fram till kvinnor på ett väldigt genuint och fint sätt. Vi ser fram emot vidare samarbete och rekommenderar gruppen starkt, både som medlem och annonsör!

Elena Ekström, CEO och Co-founder, Bukvy