Heja Livet Jobb x Chiquelle - Heja Livet

HEJA LIVET X CHIQUELLE

Heja Livet Jobb x Chiquelle

Heja Livet Jobb x Chiquelle

NÄR: Maj 2020
VAD: Sponsrat inlägg rekrytering

SYFTE
Chiquelle har flyttat sitt huvudkontor till Stockholm, söker en Customer Care Agent och vill marknadsföra tjänsten mot Heja Livets målgrupp. Chiquelle har vid ett flertal tidigare tillfällen annonserat tjänster i Heja Livet, och varit nöjda med resultatet.

SAMARBETSPARTNER
Chiquelle.com är ett av Sveriges mest snabbväxande modeföretag online som säljer kläder och accessoarer för modemedvetna tjejer och kvinnor från hela världen.

VÅR LÖSNING
Chiquelle gör ett samarbete med Heja Livet Jobb, Heja Livets gren för jobbannonser, annonserar ut sin tjänst och inlägget är fäst högst upp i flödet ett dygn.

RESULTAT
Inlägget fick över 150 kommentarer och Chiquelle har fått otroligt bra respons med nära 200 ansökningar bara på ett par dagar, där merparten är kvalificerade ansökningar för rollen. 

Räckvidd: 116 356

Aktiva medlemmar: 102 945

Wow, vilken fantastisk respons! Vi har gjort ett flertal samarbeten med Heja Livet genom åren och några av våra stjärnor till medarbetare hittade oss just genom detta forum. Vi är ett ungt och drivet företag och att rekrytera genom Heja Livet, jämfört med många andra traditionella sätt, kändes självklart för oss och har varit en stor succé. Ett bättre urval med fler kvalificerade sökande och vi når dessutom ut till de som ej aktivt söker efter nytt jobb, men som kanske inte trivs där de är just nu. Stort tack för ännu ett fint samarbete!

Johanna Ohlsson, Head of Marketing, Chiquelle.com