Föreläsning med BPW och Heja Livet i Malmö!

I början av Oktober höll vi en fullsatt föreläsning med Heja Livet och världens äldsta kvinnliga nätverk BPW i Malmö. Vi är så glada för alla som kom och alla fina frågor som ställdes. Det blev härliga diskussioner, god mat och härlig nätverkande. Tack snäla BPW för att vi blev inbjudna!

Läs mer här: https://www.sydsvenskan.se/2017-10-08/skanska-emely-startade-natverket-som-ger-kvinnor-rad-vanner-och-karriarstod 

Skärmavbild 2017-10-14 kl. 15.27.24.png

Heja Livet i Drivet

Vi har fått äran att vara med i podcasten Drivet, en inspirations- och karriärspodcast där drivna kvinnor i olika branscher intervjuas om hur de tagit sig dit där de är idag.

I vårt avsnitt pratar vi näthat, att vi kvinnor måste stötta varandra, minnesfulla inlägg och sunshine stories och drömmen om att starta ett stipendium för kvinnor. Och mycket mer!

Tack snälla för att ni ville ha med oss! Klicka här för att lyssna på avsnittet via Acast! 

drivet heja livet

Back to run!

HEJA LIVET X ADIDAS RUNNERS

Roliga nyheter! Som ni vet gör vi ett samarbete med Tjejmilen den 2 september och för att peppa inför detta bjuder vi tillsammans med adidas Runners in er till "Back to run"! Det perfekta tillfället att ses efter semestern, få boost och träffa adidas Runners coach Lisa som kommer ge de bästa förberedelserna inför ett lopp. Du kan komma även om du inte ska springa lopp, men klart kul om du ska springa just Tjejmilen t.ex :)

Missa inte detta. Det bjuds även på lite godsaker och törstsläckare. Gå in på Heja Livet på Facebook, klicka in på länken i inlägget högst upp och logga in för en garanterad plats! Först till kvarn! Heja! Nu kör vi!

adidas runners

Save the date 14 aug

Kära Heja Livet, många här har startat sin semster och vissa kanske har det framför sig. Oavsett så tycker vi det är kul att ha något roligt att se fram emot så här kommer en save the date att lägga på minnet - måndag 14 augusti.

Vi kommer ha en träff för att peppa och boosta inför Tjejmilen, som vi är glada över att samarbeta med, som äger rum den 2 september. Det går även att komma bara för att få lite skön boost efter sommaren! Det är ju kul om alla tjejer som ska springa Tjejmilen har lust att ses och peppa varandra :) Håll utkik om mer info som kommer i början av augusti!

Om du inte anmält dig till Tjejmilen gör du det här: https://registration.marathongruppen.se/Registration.aspx?RaceId=50&campaigncode=liv17x

När du anmäler dig via Heja Livet bidrar du med 20 kr av din anmälningsavgift till Plan Sverige, som arbetar för flickors lika rättigheter. Du bidrar även till Heja Livet då Tjejmilen också sponsrar oss ekonomiskt vid varje anmälan. Alltså ett sätt att bidra till en större sak och vårt fortsatta arbete :)

Ha nu en helt underbar sommar och njut. Försök ta det lugnt, samla kraft och ha inte så höga krav på dig själv. Låt dagarna bli som det blir. Du är perfekt som du är och det är inte någon semester, resa eller sommarstuga som definierar dig. Ta hand om er nu! Kärlek, Carro & Emely

Anmäl dig till Tjejmilen idag!

Nu kan du anmäla dig till Tjejmilen via Heja Livet!

När vi fick erbjudande om att samarbeta tillsammans med Tjejmilen, hade vi som krav att de kronor som gick att skänka av anmälningsavgiften skulle gå direkt till unga flickor i utsatta situationer.

Heja Livet har alltid haft att hjälpa varandra som ett slutmål och så är det än idag 3 år senare, vi är med varandra inte mot varandra.

Om du anmäler dig via oss och länken nedan, då går 20 kronor helt oavkortat till Plan som kämpar för bland annat unga flickors rättigheter världen över.

Det tycker vi är fantastiskt, så kom igen tjejer! Välj att springa Tjejmilen (helt i din egen takt) tillsammans med oss och bidra med en liten, men väldigt viktig summa till våra medsystrar världen över.

Nu kör vi och vi gör det tillsammans, HEJA LIVET!

Anmäl er på denna länk: https://registration.marathongruppen.se/Registration.aspx?RaceId=50&campaigncode=liv17x

För för frågor ang anmälningar hänvisar vi till: Tjejmilen.se eller info@tjejmilen.se

Tjejmilen

Tjejmilen!

Vi har inlett ett spännande och fartfyllt samarbete tillsammas med Marathongruppen och Tjejmilen! Den 2 september 2017 är det alltså dags för Tjejmilen – Sveriges absolut största event enbart för oss tjejer.

För 34:e året i rad samlas tusentals tjejer på Gärdet i Stockholm för att springa 10 kilometer. Om du vill uppleva något riktigt mäktigt,så kom och gör det tillsammans med oss i Heja Livet!

På Tisdag uppdaterar vi er med mer info ang. anmälningar och berättar vad vi ställde som krav i samband med detta samarbete. Stay Tuned!

 

 

 

Bilder från Scandic Anglais

Tack alla nyfikna och härliga som kom på frukosten med Pepins den 16:e februari! Det var helt underbart att se 150 tjejer från Heja Livet samlade på en och samma plats!

Fotograf Julia Dansarie tog massa fina bilder. Klicka här  för att komma till Pepins Facebook där alla bilder finns. 

KRAM, Carro & Emely

Styrkan och kraften i 27000 tjejer.

2400 likes, 117 kommentarer, en artikel på Aftonbladet.se och ytterligare en artikel samt intervju i P5 - Sveriges Radio. Det blev gensvaret när Jasmine Ärnström sökte nya vänner i Heja Livet.

"..Jasmine knåpade ihop ett inlägg i Facebookgruppen Heja Livet, och fick en otrolig respons. På bara några dagar hade hon fått 200 privata meddelanden och över hundra kommentarer, från tjejer som var villiga att träffa en ny kompis. Om jag skulle träffa alla som har hört av sig till mig skulle det ta mig ett halvår. Jag börjar nästan gråta när jag tänker på det.."

Skärmavbild 2017-03-03 kl. 13.47.24.png

 

 

Något för oss kvinnor, där vi är med varandra, inte mot varandra.

God morgon alla stjärnor! 

Till vår förtjusning, växer Heja Livet växer i en rasande fart. I dagsläget är vi över 24 000 medlemmar och på bara en månad, från 9 januari till 9 februari ökade vi med över 3 500 tjejer. Det känns helt otroligt att den här gemenskapen sprider sig och blir till en del av så mångas vardag. 

På SVT.se har de uppmärksammat fenomenet och skriver speciellt om Sveriges största tjejgrupp på Facebook, men när de plockar en beskrivning som är så talande för oss alla är det vår, Heja Livets, slogan: Något för oss kvinnor, där vi är med varandra, inte mot varandra. 

Tack så mycket SVT för att ni lyfter oss och andra tjejgrupper! Här kan ni läsa hela artikeln. 

Kram från Carro & Emely