Agnes och Alexandra - Aim for the Horizon

Tillsammans med våra deltagare på "Aim For The Horizon" har vi med oss två grymma kvinnor som ska hjälpa oss dokumentera allt: Agnes Maltesdotter och Alexandra Kentsdottir!

Agnes är livsstilsfotograf. Född i Stockholm, men aldrig hittat lugnet där. När hon tog studenten från Södra Latin bestämde hon sig för att resa runt jorden. Hon föddes till en nyfiken vandrare med energi som räcker och blir över. I kombination med rörelse har maten alltid gått i hand, å det var där samspelet med kameran kom igång. "Jag skapade på mitt matbord med färger och smaker. I all förvirring om riktning i livet så bestämde jag mig för att se hela världen med den där kameran och här är jag nu." 
Hon är mån om att livsstilen ska vara en del av jobbet. Hon vill aldrig känna av känslan att kasta sig ner i tunnelbanan för att hinna i tid till jobbet, jobbet ska skapas och inspirera henne att vilja se mer av världen.

Alexandra älskar att skapa film. Tillsammans med sin syster Silja-Marie Kentsdottir delar hon den passion och de har gjort det sedan barnsben. Idag driver de tillsammans videocontentbyrån Kentsdottir Art & Production som producerar alltifrån contentfilm, reklam och musikvideor. De ser film som ett fantastiskt redskap för att få berätta historier, möta olika människor och leverera en upplevelse och känsla som ska stanna kvar hos tittaren.

Heja er!

Vill ni säga Hej till Agnes på sociala medier finns hon här: @undanflykter
Alexandra hittar ni här: @alexandrakentsdottir och @kentsdottir

Följ vår resa på: #aim4thehorizon #hejalivetxoddmolly

Agnes.jpg
kentsdottir (kopia).jpg