Kim - Aim for the Horizon

Här är vår sjunde deltagare i vårt koncept “Aim for the Horizon”: Kim Gynnerstedt!

När Kim var 21 flyttade hon till NYC. Där tog hon sin Bachelor och Masters i PR/Kommunikation och jobbade som digital strateg på en kreativ byrå. Efter 7 år flyttade hon tillbaka till Stockholm där hon har jobbat med events, kommunikation och digital marknadsföring.

Våren 2017 började hon jobba som Head of Communication med HER Global Network och nätverket existerar idag i 19 städer runt om i hela världen.

”HER är en stor passion i mitt liv. Nätverket tillåter mig att hjälpa kvinnor connecta med varandra inte endast på ett professionellt plan utan även personligen, men är även en plattform där fantastiska kvinnor inspirerar mig varje dag.”

Heja dig!

Vill ni säga hej till Kim på sociala medier så finns hon här: @kimgynnerstedt

Följ vår resa på: #aim4thehorizon #hejalivetxoddmolly

image1.jpeg