Sandra - Aim for the Horizon


Vår sjätte deltagare som medverkar i vårt koncept "Aim For The Horizon" är Sandra Stadelmann!

Sandy Stadelmann är 28 år gammal och har tidigare arbetat som webbproducent och programledare på NRJ Sverige. Samtidigt som hon arbetade för NRJ skapade hon @Respodden - ett projekt där hon reste halva jorden runt själv till tre olika kontinenter för att spela in ett antal podd- och vloggavsnitt. Målet var att uppmuntra andra unga till att våga resa själva, men projektet blev en metafor till att våga i livet och efter Respodden förändrades allt. Sandy sa upp sig från NRJ, startade eget, sålde alla sina ägodelar, flyttade ut från husbåten hon bodde på och reste till Bali med drömmen om att bli en Digital Nomad. De senaste åtta åren har hon varit i över 42 olika länder och är en “kulturkrocksjunkie”. På sina sociala medier uppmuntrar hon nu sina följare till att våga frilansa, utforska världen och våga i livet!

Heja dig!

Vill ni säga Hej till Sandy på sociala medier finns hon här: @sandystadelmann

Följ vår resa på: #aim4thehorizon #hejalivetxoddmolly

Sandy-5.jpg