Aim for the Horizon

ÄNTLIGEN kan vi med raka stolta ryggar dela med oss av vårt första helt egna framtagna koncept - AIM FOR THE HORIZON!

Heja Livet är ett nätverk som skapar samhällsförändring, och utifrån de frågor som tas upp här, gick vi till ritbordet och började fundera på koncept där vi kan driva dessa frågor framåt.

Och nu ska vi tillsammans sikta mot horisonten! Aim for the Horizon handlar om att främja och lyfta kvinnligt entreprenörskap, och att uppmana och utmana fler att våga drömma stort och gå sin egen väg! Vi vill visa mångfalden bland dagens kvinnor, deras olika karriärer och livsval och samtidigt ge tillbaka till de som vi tycker är förebilder idag. Tillsammans med oss på detta projekt är vår huvudpartner Odd Molly, som alltid uppmuntrar kvinnor att följa sina drömmar. Vi är otroligt glada att de vågade vara annorlunda och göra detta med oss!

I Heja Livet har vi lärt känna Sofie Johansson, skeppare och grundare till Loving Sailing, som är en inspirerande förebild som bryter normen om kvinnor på havet. Under en vecka med start den 22 september kommer vi därför kasta loss och segla med Sofie och Odd Molly i det adriatiska havet tillsammans med 9 starka kvinnliga förebilder. Varje dag kommer gruppen utmana varandra och sig själva i hjärtefrågor som psykisk hälsa, sårbarhet, kroppsaktivism, ekonomi och hållbarhet. 
Med start imorgon tisdag fram tills avfärd kommer vi presentera deltagarna här på Facebook. Vi vill också rikta ett enormt tack till våra övriga partners till Aim for the Horizon; Oliva och Resursgruppen Ekonomi och Revision.

Ni kommer kunna följa resan i våra kanaler under hashtagen #aim4thehorizon och #hejalivetxoddmolly

aim_for_the_horizon_update.jpg