Första halvan av 2018

4 juli 2018. Över 76 000 starka, modiga och vackra individer.

2018 har redan varit ett innehållsrikt år för oss på många sätt. Jag och Emely började göra Heja Livet på heltid och vi blev en team member starkare i Andrea. Utmärkelser, givande samarbeten, spännande möten och intensiva dagar. Arbetet med Heja Livet 2.0 känns både pirrigt, läskigt och kul. Hösten med er kommer bli ljus!

Störst av allt är att vi får ta del av alla historier som slår ända in i hjärtat. Alla medlemmar i Heja Livet ska därför ha det största tacket! Tillsammans har vi hjälpt varandra med råd, fått mod till att starta eget, träffat kärleken, hittat en ny bostad, blivit med nytt jobb, skaffat kompisar, kärleksbombat någon, läst historier som gett oss insikter, gett stöd om psykisk ohälsa, delat med oss av våra erfarenheter, lärt oss nya saker, blivit inspirerade, gråtit till gripande sorgliga berättelser, gråtit ännu mer åt lyckliga slut, inkluderat varandra, upplyst om orättvisor, hyllat hjältinnor, följt nyheter, skapat rubriker, viskat och samtidigt vrålat, lyssnat intensivt, tipsat om viktigheter, reagerat med både hjärta och hjärna, sett ljuset i slutet av tunneln, och mycket mycket mer…

TACK för att ni är fantastiska! Vi önskar er en fin sommar! 

<3 /Carro, Emely & Andrea

janfeb2018
marsapril2018
majjuni2018
HEJA LIVET_SS2018.005.jpeg