Heja Livet Årskrönika 2018

Ännu ett år började och om några dagar blir det till ett nytt. Det har både gått väldigt snabbt och också varit som en livstid. Det har varit en omvävlande år. Ett år som alltid kommer bli ihågkommet som det året vi började göra detta heltid. Det året vi gick från att vara en spretig tonåring till att hon växte upp och mognade till en kvinna som engagerar, inspirerar och diskuterar. Det är stort och vi är otroligt stolta.

Störst av allt är fortfarande engagemanget och kärleken som finns i Heja Livet. Tillsammans har vi hjälpt varandra med råd, fått mod till att starta eget, träffat kärleken, hittat en ny bostad, blivit med nytt jobb, skaffat kompisar, kärleksbombat någon, läst historier som gett oss insikter, gett stöd om psykisk ohälsa, delat med oss av våra erfarenheter, lärt oss nya saker, blivit inspirerade, gråtit till gripande sorgliga berättelser, gråtit ännu mer åt lyckliga slut, inkluderat varandra, upplyst om orättvisor, hyllat hjältinnor, följt nyheter, skapat rubriker, viskat och samtidigt vrålat, lyssnat intensivt, tipsat om viktigheter, reagerat med hjärta och hjärna, sett ljuset i slutet av tunneln, och mycket mycket mer...  Det här är bara början. Tack till alla er! Vi bugar och bockar och alla ni har en plats i våra hjärtan.

Xx/ Emely & Carro, Heja Livet
Creating Womanhood!

HEJA LIVET_2018.001.jpeg
Lanserar Heja Livet Podden med 13 avsnitt av modiga kvinnor från Heja Livet på Acast ★ En mamma hittar kärleken med hjälp av sin dotter ★ Ledningsgruppen har kickoff i Göteborg som startskott för att börja göra Heja Livet på heltid

Lanserar Heja Livet Podden med 13 avsnitt av modiga kvinnor från Heja Livet på Acast ★ En mamma hittar kärleken med hjälp av sin dotter ★ Ledningsgruppen har kickoff i Göteborg som startskott för att börja göra Heja Livet på heltid

Emely blir Årets Eldsjäl ★ En duo blir en trio - Hej Andrea ★ Blir med Heja Livet HQ på Kungsholmen ★ Vi startar @hejalivet på Instagram

Emely blir Årets Eldsjäl ★ En duo blir en trio - Hej Andrea ★ Blir med Heja Livet HQ på Kungsholmen ★ Vi startar @hejalivet på Instagram

Historien om Olivia - hon som blev stoppad av en tjej från att hoppa från Västerbron. De hittar varandra efter 10 år och inlägget får över 10 000 reaktioner och 1 000 kommentarer ★ Samarbetar med Hyper Island och får en första glimt av Heja Livet 2.0 ★ Blir 75 000 medlemmar ★ En av Näringslivets 150 Superkommunikatörer av Resumé

Historien om Olivia - hon som blev stoppad av en tjej från att hoppa från Västerbron. De hittar varandra efter 10 år och inlägget får över 10 000 reaktioner och 1 000 kommentarer ★ Samarbetar med Hyper Island och får en första glimt av Heja Livet 2.0 ★ Blir 75 000 medlemmar ★ En av Näringslivets 150 Superkommunikatörer av Resumé

Lyfter Heja Livet Podden i TV4 Nyhetsmorgon tillsammans med vardagshjältinnan Sara Lehmann ★ Blir 80 000 medlemmar ★ ...doing nothing. Välbehövd semester

Lyfter Heja Livet Podden i TV4 Nyhetsmorgon tillsammans med vardagshjältinnan Sara Lehmann ★ Blir 80 000 medlemmar ★ ...doing nothing. Välbehövd semester

Vårt första egna koncept Aim for the Horizon äger rum i Grekland med 12 förebilder och Odd Molly ★ Nya grafiska profilen lanseras, framtagen av Karin Lundström ★ Resumé, Nöjesguiden mfl skriver om oss

Vårt första egna koncept Aim for the Horizon äger rum i Grekland med 12 förebilder och Odd Molly ★ Nya grafiska profilen lanseras, framtagen av Karin Lundström ★ Resumé, Nöjesguiden mfl skriver om oss

Pratar om psykisk ohälsa i sociala medier i TV4 Nyhetsmorgon ★ Heja Livet Weekly - vårt nyhetsbrev - lanseras ★ Fotografering Hysteria med kvinnans kropp i fokus ★ Fortsättning på Aim for the Horizon, event med Odd Molly ★ På omslaget till Kvinnors Hälsa - en bilaga till SvD ★ Blir över 90 000 medlemmar i Heja Livet!

Pratar om psykisk ohälsa i sociala medier i TV4 Nyhetsmorgon ★ Heja Livet Weekly - vårt nyhetsbrev - lanseras ★ Fotografering Hysteria med kvinnans kropp i fokus ★ Fortsättning på Aim for the Horizon, event med Odd Molly ★ På omslaget till Kvinnors Hälsa - en bilaga till SvD ★ Blir över 90 000 medlemmar i Heja Livet!

HEJA LIVET_2018.008.jpeg