Aim for the Horizon Workshop 3 - Konsten att leva fullt ut

Under veckan i Grekland tillsammans med våra entreprenörer höll varje indvid i varsin workshop som alla handlade om personens hjärtefråga.

I detta inlägg får ni berättat för er vad Sandra Stadelmann tog upp under just sin stund.

Sandy är en digital nomad med hela världen som sin arbetsplats. Hon guidade oss i hur man finner mod att bryta mönster och hittar styrka att följa det som gör en genuint lycklig. Vi fick svara på frågorna; Vad gör mig genuint lycklig? Vad vill jag lära mig? Vad är jag bra på?

Kommer du ihåg vad du drömde om som barn eller tonåring? Sandy får ofta frågan “hur vet jag vad som gör mig glad/vad min passion i livet är”? Hon tror att om vi istället frågar oss “vad vill jag lära mig”, så kan vi hitta lyckan längs vägen. Detta gav mig verkligen ett uppvaknande och fick en riktigt viktig och bra påminnelse om att våga drömma.

Sandras tips: 
*Sätt dig själv i nya sammanhang
*Möt nya människor
*Våga
*Gör saker du inte gjort förut
*Försök - inget dåligt kan hända om du försöker
*Ha inga större förväntningar, var det där barnet/tonåringen som vill lära sig något nytt bara för att det får en att må bra och ha kul

Fråga till dig:
Vad gör dig genuint lycklig?

Om du inte är helt säker på vad det är som gör dig riktigt glad så kan man också dela med sig av vad man vill lära sig. Att man ibland inte alltid behöver veta vad som gör en glad och att man istället kan börja med; “Vad är jag nyfiken på”.

Foto: Agnes Maltesdotter

Sandra Stadelmann