Save the date 14 aug

Kära Heja Livet, många här har startat sin semster och vissa kanske har det framför sig. Oavsett så tycker vi det är kul att ha något roligt att se fram emot så här kommer en save the date att lägga på minnet - måndag 14 augusti.

Vi kommer ha en träff för att peppa och boosta inför Tjejmilen, som vi är glada över att samarbeta med, som äger rum den 2 september. Det går även att komma bara för att få lite skön boost efter sommaren! Det är ju kul om alla tjejer som ska springa Tjejmilen har lust att ses och peppa varandra :) Håll utkik om mer info som kommer i början av augusti!

Om du inte anmält dig till Tjejmilen gör du det här: https://registration.marathongruppen.se/Registration.aspx?RaceId=50&campaigncode=liv17x

När du anmäler dig via Heja Livet bidrar du med 20 kr av din anmälningsavgift till Plan Sverige, som arbetar för flickors lika rättigheter. Du bidrar även till Heja Livet då Tjejmilen också sponsrar oss ekonomiskt vid varje anmälan. Alltså ett sätt att bidra till en större sak och vårt fortsatta arbete :)

Ha nu en helt underbar sommar och njut. Försök ta det lugnt, samla kraft och ha inte så höga krav på dig själv. Låt dagarna bli som det blir. Du är perfekt som du är och det är inte någon semester, resa eller sommarstuga som definierar dig. Ta hand om er nu! Kärlek, Carro & Emely