Heja Livet Podcast

I början av Januari lagom till det nya året släpper Heja Livet en egen podcast. Heja livet är ett kvinnligt nätverk med sin bas på det inte alltid så verkliga internet. Vi vill lyfta våra medlemmars fantastiska historier bort från skärmarna och ut till verkligheten (det verkliga livet).

Av alla hundratals historier valde vi ut 14 stycken helt olika öden. Både underbara och fasansfulla. De historier som huvudpersonerna berättar i våra avsnitt är helt deras personliga erfarenheter och upplevelser, liksom de åsikter samt tankar som sägs under programmets gång. 

Syftet med podcasten är att lyfta den lilla personen som varit med om stora händelser.
En podcast som ska upplysa och belysa fantastiska kvinnor och dess historier. 

Podcasten lanseras tillsammans med Acast i Januari. 

tumblr_o94jteAeUx1ses2sbo1_500.jpg