Nominerad till Årets Ideella Nätängel

För tredje året i rad delas Årets Nätängel ut av försäkringsbolaget mySafety och ska uppmärksamma aktiviteter och initiativ som verkar för en bättre ton och ett trevligare klimat på nätet.

Nu är vi otroligt glada över att få berätta att vi är nominerade i kategorin Årets Ideella Nätängel vilket känns super kul!

Här är vår nominering från juryn: 

Heja livet
Ett nätverk för kvinnor som är med varandra, inte emot varandra. Så beskriver Heja livet sig själva. Verkligheten är ännu bättre än så. På kort tid har Facebook-gruppen för kvinnor blivit en plats där liv förändras till det bättre. En fredad plats där kvinnor kan prata om sina tankar, rädslor och problem - helt utan att mötas av misstro, hat, ifrågasättande och pekpinnar. Resultatet? Kvinnor som säger upp sig, flyttar utomlands, blir ihop, gör slut, startar eget. Bara för att nämna några exempel.

Tack juryn PA Prabert (mySafety Försäkringar), Mina Dennert (#jagärhär), Henrik Eriksson (chefred. Nyheter24), Ulric Jansson (Årets Nätängel 2016), Ängla Eklund (IJI – Institutet för Juridik och Internet) och Paula Fenjima (gamingexpert)! 

Håll tummarna för oss den 23 november när priset delas ut i Stockholm! 

Nätängel.png