16 000 medlemmar och ett inlägg med peppande ord.

Att öka med nästan 1 000 medlemmar i veckan är helt otroligt. Vi blir lika förvånade och glada får var gång det händer och har inte ens hunnit fira från det att vi blev 10 000 medlemmar, men det tar vi snart igen! Däremot blir vi alltid så glada och överraskade över fina omdömen och ord från andra. Alexandra Kamperhaug har skrivit ett härligt inlägg om oss i sin blogg, gå gärna in och läs mer här: http://www.kamperhaug.se/blogg-1/heja-livet

"..Det finns en grupp på Facebook som heter "HEJA LIVET" många av er är säkert medlemmar, om inte, så måste ni genast bli. 

Heja Livet består i dagsläget 15.000 kvinnor som hejar på varandra. Där vi delar med oss av våra livsöden, framgångar, erbjuder jobb, rabatter och sjuhelsike mycket pepp.

Tjejerna som startade gruppen heter Emely Crona och Caroline Levy och kör Heja-Livet-projektet helt vid sidan av sina vanliga jobb. Med enda avsikt, att skapa ett bättre klimat kvinnor emellan. Det är fan värt bragdguld. 

Emely gjorde i början av oktober en lång intervju med mig. Förstår ni hur det 1 Känns att bli tillfrågad i den typen av grupp om man vill vara med i en intervju. 2 Att min historia är en historia som är inspirerande. Det gör att åtminstone jag behöver nypa mig i armen. 

De 354 likesen och 25 kommentarer är de bästa och mest betydande pepp jag någonsin kunnat få och vittnar om att Sustainable Shapes behövs!

Heja Livet, Caroline och Emely.."