Första halvan av 2018

4 juli 2018. Över 76 000 starka, modiga och vackra individer.

2018 har redan varit ett innehållsrikt år för oss på många sätt. Jag och Emely började göra Heja Livet på heltid och vi blev en team member starkare i Andrea. Utmärkelser, givande samarbeten, spännande möten och intensiva dagar. Arbetet med Heja Livet 2.0 känns både pirrigt, läskigt och kul. Hösten med er kommer bli ljus!

Störst av allt är att vi får ta del av alla historier som slår ända in i hjärtat. Alla medlemmar i Heja Livet ska därför ha det största tacket! Tillsammans har vi hjälpt varandra med råd, fått mod till att starta eget, träffat kärleken, hittat en ny bostad, blivit med nytt jobb, skaffat kompisar, kärleksbombat någon, läst historier som gett oss insikter, gett stöd om psykisk ohälsa, delat med oss av våra erfarenheter, lärt oss nya saker, blivit inspirerade, gråtit till gripande sorgliga berättelser, gråtit ännu mer åt lyckliga slut, inkluderat varandra, upplyst om orättvisor, hyllat hjältinnor, följt nyheter, skapat rubriker, viskat och samtidigt vrålat, lyssnat intensivt, tipsat om viktigheter, reagerat med både hjärta och hjärna, sett ljuset i slutet av tunneln, och mycket mycket mer…

TACK för att ni är fantastiska! Vi önskar er en fin sommar! 

<3 /Carro, Emely & Andrea

janfeb2018
marsapril2018
majjuni2018
HEJA LIVET_SS2018.005.jpeg

Heja Hyper!

Efter sex veckor har vi nu haft vår presentation med Hyper Island och vår grymma grupp 1Punch Studio! 

Vi tycker det var superkul att vara ett av projekten i The Studio! Vår Hyper-grupp var som sagt riktigt grymma! Det var väldigt engagerade, professionella, strukturerade och kreativa. Vår brief var att de skulle ta sig an Heja Livet 2.0 och vi blev presenterade med en cool lösning för hur Heja Livet 2.0 kommer kunna ta sig i uttryck! Det blir en spännande resa framöver tack vare många bra nya insikter och idéer som vi absolut vill konkretisera! Heja Hyper! Stay tuned... 

Skärmavbild 2018-06-11 kl. 13.49.14.png
Skärmavbild 2018-06-11 kl. 13.57.05.png

Hyper Island ❤ Heja Livet

Idag lanserade vi den glada nyheten att vi samarbetar tillsammans med Hyper Island i vårt pågende projekt Heja Livet 2.0. Om du vill vara med och hjälpa Heja Livet till en ny nivå, kika in på vårt nätverk Heja Livet på Facebook och svara på den enkät som ligger uppe just precis nu!

 

Skärmavbild 2018-05-15 kl. 14.08.31.png

Granits nya tidning LIVET

Snart kommer Granits nysatsning magasinet Livet och vi har fått äran att fronta numret samt förgylla sidorna med intervju och bilder! Premiärnumret innehåller allt från inspirerande kvinnor och schyssta gröna recept – till inredare som tipsar om hur du får till uteplatsen på bästa sätt! 

Från 16/4 kommer du som Community-medlem kunna få Livet hem i brevlådan.

Heja oss!

 

Skärmavbild 2018-03-12 kl. 15.25.40.png

Premiär för Heja Livet podden

Nu lanserar vi äntligen Heja Livet podden!

Under hösten har vi låtit 13 utvalda kvinnor berätta sina individuella livsöden och historier i varsitt podavsnitt.

Vi har tillsammans fixat och donat med jinglar, frågeställningar och klippningar men vårt mål har hela tiden varit att lyfta fram dessa 13 starka och modiga kvinnor i rampljuset.

Det ni kommer få höra är en upplysande och berörande podcast som sätter den lilla personen bakom den stora historien i fokus. 

Avsnitten (ett nytt släpps varje tisdag), intervjuer med kvinnorna och relevant information och kontaktuppgifter till varje avsnitt hittar ni under vår flik "PODCAST" här på vår hemsida. Gå in där för att hitta allt kring Heja Livet podden! Premiäravsnittet med Sara Lehmann som första gäst släpps tisdag den 23 januari!

Stort tack till Oliver Crona för klippning och Timmie Strandberg för jingel! 

Heja Livet podden hittar ni även på Acast och där poddar finns. Den går även att söka fram på iTunes! 

Hoppas ni kommer gilla den lika mycket som vi gör!

Xx, Carro & Emely

heja livet podden