IMG_8843.jpg

Hitta Hanne Linas sessions i Heja Livet, använd sökrutan. Info om sessions, övningar och tips hittar du här: https://www.hannelina.com/hejalivet2/

Session 1: Livsinventering

Session 2: Sensulitet & livsgnista


HLW: Varför vill du göra detta för Heja Livets community?

Hanne Lina: Mitt övergripande mål med att samarbeta med Heja Livet är att guida er som vill, och är redo att kavla upp ärmarna, till liv som är mer kärleksfulla och meningsfulla. Att vara ett andetag fyllt av livskraft, möjligheter, self empowermentjoy och kärlek. Att få så många människor som möjligt att vakna upp fulla av energi och glädje på morgonen – det får mig att sova gott om natten och det ger mig en enorm tillfredställelse. Heja Livet med Emely och Carro i spetsen är mitt drömsamarbete. Ett nätverk av kvinnor (mitt huvudfokus är just kvinnor) som stöttar kvinnor. Det kan inte bli mer aligned än så för mig. Jag vill nå ut med mitt mentorskap bredare än vad jag fysiskt möjligt kan erbjuda i min 1-1 coaching och det här är en perfekt plattform för det. Mitt jobb handlar i grund och botten om Service. Så därför känns det självklart att erbjuda den här tjänsten till alla som heller inte har ekonomisk möjlighet att just nu ta hjälp av en privat coach eller mentor. Välkomna att ta del av en frisk och kärleksfull fläkt!

Fråga Hanne Lina

Heja Livet erbjuder livesessions med Coach och Female Embodiment Teacher Hanne Lina. Den 16 jan kickar vi igång med ett halvårs program med intentionen att leva mer kärleksfulla, meningsfulla och medvetna liv.

Hanne Lina kommer varannan onsdag, start 16 jan, kl 19-20 hålla en livesession på våra kanaler Facebook och Instagram. Varje session kommer att ha sitt eget tema (exempelvis relationer, karriär, pengar, sex med mera) och det kommer att annonseras vad nästa veckas tema är i respektive session.

HLW: Hur ska man tänka om man är nyfiken på dessa sessions?

Hanne Lina: Allt jag rekommenderar att ni kommer med till vår första session är en ny skrivbok, ett öppet sinne och nyfikenhet att dyka in i det ljuvliga (och ibland tunga) ställe som är er själva. Kom om ni är sugna på att göra jobbet, för ja det är ett jobb. Och nej, det är inte alltid en smooth räkmacka. Men det är alltid, alltid värt det. Vi komma inte gå så djupt som när vi jobbar på individ nivå, jag ska keep it light så att säga. Men en del lite tyngre ämnen kommer att beröras för att det helt enkelt känns nödvändig och meningsfullt.


Hur kontaktar du Hanne Lina?

För frågor som rör detta samarbete, och nästa veckas ämne samt feedback; maila fragahannelina@hejalivet.com. Skriv i ämnesraden om mailet gäller nästa veckas ämnefeedback eller övrigt. 

Om ni är intresserade av att jobba med Hanne Lina individuellt, har frågor om andra uppdrag eller liknande, maila hello@hannelina.comObs, inga Heja Livet relaterade frågor går till denna mailadress. 

Mer om Hanne-Lina finns här:

insta: https://www.instagram.com/hellohannelina/ 

hemsida: www.hannelina.com

FB sida: https://www.facebook.com/HelloHanneLina/