HEJA LIVET

22522486_10155929508743010_2097283195_o.jpg
 

Heja Livet är ett nätverk för kvinnor där vi är med varandra, inte emot varandra, ett socialt forum för kvinnor och icke-binära.

Vi är ett kommunikationsverktyg med 73,000 medlemmar som ständigt växer organiskt. Heja Livet  fungerar som en sökmotor samt råd och hjälp verktyg. Vi hjälper till att förmedla inom kategorier som hälsa, karriär, personlig utveckling och sociala värderingar samt jobbar aktivt  med att lyfta fram kvinnor i olika delar och yrkesroller i samhället, att lyfta tabun och tillsammans skapa ett sunt klimat kvinnor emellan. 

Det är ett forum och en plats att dela med sig av livsöden, svårigheter och möjligheter i en strid ström. Vi engagerar och inspirerar. 

Heja Livet har blivit en katalysator för kvinnligt entreprenörskap och en kraft som skapar samhällsförändring.

Om Emely, Carro och Andrea

Heja Livet drivs av Emely Crona Stenberg (grundare & partner) och Carro Levy (partner). Båda har en bakgrund som PR-konsulter men är idag egna företagare med individuella projekt och företag vid sidan av. I början av 2018 anslöt Andrea Wehtje till Heja Livet-teamet. 

Heja Livet drivs idag helt ideelt av dessa kvinnor. Tre lika men ändå helt olika personligheter med en gemensam strävan och vilja att fortsätta främja kvinnors relationer och jobba för att istället för att tävla mot varandra, hjälpa varandra.